starships were meant to flow

Hej hej hallå.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men började dagen med att fixa mig och sen dra till skolan, ska plugga röven av mig inför svenska provet som vi har tills på fredag.
Eftersom imorgon hinner jag inte, ska hem till Linn med några till och sedan ska vi ta bussen vidare till en modeshow.Blir nog rätt nice.
Så kommer inte komma hem innan typ 10, halv 11 eller nåt sånt. När jag kom hem efter skolan så låg det en Frida tidning i mitt rum, med M A S S A kort i oså var de typ signerade kort alltså från massa kändisar.Som till exempel, alla ifrån One direction, Bill Kaulitz (Tokio Hotel), Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus, Britney Spears och Selena Gomez, de va några.
Ska packa ikväll också, suck..Drar ju till Halmstad på fredag kväll och kommer hem på Söndag kväll -.- /jessica

Några fett goa låååtar♥♥♥♥♥
Far East Movement – Live My Life
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe

Nicki Minaj – Starships - Explicit Version
Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars
Rihanna – Talk That Talk
Usher – Climax
Danny Saucedo – Amazing
JLS – She Makes Me Wanna Feat. Dev
Loreen – Euphoria - Single Version

SO CALL ME MAYBE?

helllllllllue!
Jag har nyss vart världens duktigaste och duschat, :) Så just nu kollar jag på Ghost Whisperer, lika läskigt som vanligt :( Jag är sjukt rädd för spöken/andar, helt seriöst! Jag är jätte lättskrämd oxå :(
-
-
-
Ibland, är du bara för bra, jag älskar dig ! <3
/linn


Svenska

Cha cha bloggeeen..
Sitter och har svenska, fast, alla har gått och jag orkar inte resa mig, vi slutar egentligen kvart över, klockan är tjugo i nu, nä nu ska jag spela vidare !
/linn


elevens val

Kom hem ifrån skolan innan, hade elevens val idag.Hade SO med underbaraste Elin♥! Ska kolla runt på lite bloggare och sen plugga svenska.Puss /jessica

Aj

Bedövningen släppte precis :c Jag tog bort någon sakemojs, och sen sydde dem igen de.. Aj


Då har man sytt dåja..

/linn


...

Suttit och väntat på läkaren i 1 timma, great
/linn


FLÅÅÅT

Jaaaaaaag vaknade nu, så jag har inte bloggat, hähä! Nu ska jag äta sen frukost, rättare sagt, kl.3 frukost!
/linn

p h o t o b y m e

Var ute & fotade innan.Här får ni ett litet smakprov, min söta katt.Musse♥! /jessica

a m a z i n g

Snackade i Skype hela kvällen med Linn igår till halv 12 typ, vi båda satt och grovlog över att Danny hade gått vidare till final.Awesome! Sen satt vi båda och spammade sönder Dannys facebook sida. Suttit och knarkat vissa Melodifestival låtar hela kvällen igår & idag. Tips på bra låtar kommer längst ner i inlägget! Tänkte plugga lite idag och ut å fota massa.Vi hörs /jessica

Loreen – Euphoria - Single Version
Danny Saucedo – Amazing
Molly Sandén – Why Am I Crying
Ulrik Munther – Soldiers
Lisa Miskovsky – Why Start A Fire
Sean Banan – Sean den förste Banan
Dead by April – Mystery
Mattias Andréasson – Förlåt Mig

Här är några låart också som inte var med i Mello men fortfarande är riktigt kul.Bananis
Sean Banan – Va var det han Saade
Sean Banan – Alla kan dansa Feat. Tony Irving
Sean Banan – Nu lyfter vi taket

JAG UTAN DIG, ÄR SOM EN FISK UTAN VATTEN

-

DANNY

Ååhåhåhhåhåhåhåhå Danny gick vidare! Jag skrek och grät när han fick beskedet! Så äkla bra låt! Nu är klockan 23.31, jessica och jag har snackat skype sen kl 10, mysmys! Bloggar mer imon, ska kolla på alvin och gänget 3, puss
/linn

BILDER PÅ DANNY

Dålig kvalité på bilderna, men man ser att det är han.
(Sen jag & Jessica kollade på honom)
/linn





Melodifestivalen

Hej hej hallå!
Har inte orkat blogga, Linn sköter ju det här så bra så man märker typ inget haha.Idag har jag mest vart hemma, ute & fotat lite också.Ikväll är det ju Melodifestivalen, som Linn skrev så tyckte båda vi att Danny's nummer var en liten besvikelse.Men jag har verkligen nördat sönder låten idag så den blir bara bättre & bättre♥! Ska se till att slå in hans mello nummer och rösta några gånger kanske..?Spenderar kvällen med älskade familia. -Tack för alla fina ord igår♥♥Älskar er

/jessica
Hello beautiful.Se nu till att vinna ikväll!!!

Duktiiiig idiot

Vart oerhört duktig idag. Jag och pappa hållde på i garaget, där vi både har en harley davidsson och släpkärra ! Vi tvättade rent motorcykeln och massa skit, så nu är det nästan helt tomt! Härligt! Pappa har inget mc körkort, men han har den endå i garaget.. hähä! Mike, min systers kille tänkte åka med mig en tur, men jag orkade inte, haha! Så jag drog hem till syrran en sväng.
Papi och jag ska snart äta och skit..
IKVÄLL ÄR DET MELLO!!!!!
Asså jag och Jessica tyckte att Dannys låt var en besvikelse, men jag tycker att vi ska lära oss att älska den! För vi kommer nog höra den lite överallt! Jag slänger in lite bilder sen vi kollade på Danny Jessica och jag.
chaiio /linn

Keep it simple, don't mess around

Hallon!
Känner mig lite som Ulrik Munther när jag skrev de.. Hans hälsningsfraser är något av de charmigaste jag vet! Pappa väckte mig kl 10 i morse, han sa bara hej, och sen sa han att jag skulle somna igen..? Haha! Knasig pappa!
Dock så är jag lite glad nu, jag sa igår att jag ville ha en systemkamera, 15 min senare kom han in i mitt rum och bah "När jag skaffar kamera till dig, vilket är snart, så får vi åka iväg låååångt bort och fota." Ska jag alltså få en kamera? Sa jag då, och ja, klart jag skulle ha enligt pappa :) Eftersom pappa är fotograf, så skaffar vi en kamera av samma märke som pappa, så att jag kan använda hans objektiv. Whoop whoop! Härlig sommar de kommer att bli!
Idag, ska jag fixa lite i mitt rum, umgås med pappa, och kanske åka iväg någonstans !
Funderar på att säga till pappa att jag vil ha en iPhone 4s.. Hähä, hoppas att han reagerar likadant och säger att jag kan få en sån med? *blink*
Nej, så långt kanske jag inte ska gå. Jag ska ju få en iPad 3 när den kommer ut..!
Nu ska jag kolla på film!
poss! /linn

01.24 -ZzzZZzZz

s o v a
/linn


hhhäähäh /linn


Hallooo

hej alla barn!
Pappa har köpt en ny sakemojs till mitt rum, det är som en bokhylla, lägger ut bild i slutet! :)
Jag har inte gjort ett piss knappt idag, handlat lite kakor :D Funderar på att baka kladdkaks muffins..
Engelska provet idag gick sådär.. Den andra klassen som redan gjort provet sa att " de och de kommer, de kommer inte " Men läraren hade inte samma prov till båda klasserna, för han visste att vi skulle fuska, så ah, pluggade ju på fel..
/linn

Chill

Helluuuuuueeee
Sitter i cola, chill chill! Bara för att vi typ somnade på so:n, sa läraren till oss ATT VI SKULLE STÅ!!!! Haha shit, jag e typ klen, fick as ont i benen.. Nä nu ska jag chilla vidare.
/linn


SNÖN ÄR ÄR TYP BORTA


Marcus är läskig

/linn


åh, för långt inlägg?!

Hej på er.Sitter hemma nu och snackat med beckis.Ska alldeles strax slå upp engelska boken.Som linn sa har vi engelska prov imorgon.Gick till skolan idag, kändes rätt ok men inte helt hundra.Mår fortfarande lite hm..dåligt. Hostar som en idiot och huvudvärk.
Appropå ingenting, melodifestvalen..Kikade in lite på bidragen inför lördag.och jag var SÅ peppad på att få höra Dannys låt.Tänkte liksom FART, POP, UPP & HOPPA stuket typ. Lyssnar, helt jävla besviken.. Hmm.. 
Ah, nog om sånt grejsimojs. Ska plugga nu, HÖÖÖÖÖÖRS BITCHES /jessica

Snakes on a plane

Kollade på " Snakes on a plane " mådde så dåligt så ja stängde av ja skakar
/linn


-

~Talk to the hand, because the head don't listen~

Tja tja bitcheesss,
HAHHAHA, mina tjejer vet va ja menar :)
Nyss firat mamma som fyllde år i tisdags, så ät maräng tårta och skit, hel mys!
Vi har engelska prov imon, trodde de va nästa vecka, så ja får plugga rumpan av mig ikväll! Så just nu ligger jag i sängen med ett glas saft och chillar, ska snart öppna böckerna och plogga!
På tisdag åker ja troligtvis hem till Marcus, vi ska inte göra nått speciellt! Men han ska tvinga mig att köra moppe själv, vilket jag INTE vågar. Muahaha, jag får bara åka med!
Hörs sen!
/linn


One direction

JAA. Killarna vann i Brit awards. Helt awesome, nu kan jag gå och lägga mig å sova med ett leende på läpparna. Godnatt!! /jessica


HAHA

Åh herrejesus, ni skulle bara sett pappa igår! Vi var hos min syster, Så går jag ut igenom porten först, det blåser as mö, så jag vänder mig och om mot pappa och skriker, för jag blåste typ bort. Pappa blev as rädd, så han skrek as högt! HAHA, och så hade han händerna som en kanin oxå, åh herrejesus vad ja skratta! Aldrig hört han bli så rädd! HAHAHAHAHAHAH
linn

H E M M A !

Hahah vilken dag..!
Vart borta sen kl 8 i morse, nu är klockan ca halv 8..
Var hos skolsyster för ett hälsobesök, något som alla i åttan skulle göra. Självklart så hade jag gått upp 2 kilo, sen förra gången jag vägde mig.. Så väger 49 kg nu. Skolan idag va allmänt bäst. Jag blev hög gravid på en dag. Min mage, är världens bästa mage ibland. Jag kan göra mig så smal, så att mina fingrar passar att "greppa" tag i revbenen, as ballt. Sen kan jag även bli as tjock, och verkligen se gravid ut! Kolla bilden!
HHAHAHAHAHAHA.
Var i Kinna idag med Felicia, direkt efter skolan. Vi kekade donken och skrattade så att tårarna rann!
-Som vanligt!
"Träffade" även Kik och Torbjörn, eller ah, vi gick förbi dem, men vi sa inte hej för vi skrattade för mycket! Otroligt pinsamt!
Pappa ringde oss när vi va påväf till bussen. Då hade han fått något ryck, och ville åka till Borås! Så jag kom precis hem! Och självklart så glömde papi sin plånbok hemma.. Men jag hade pengar & även min syster!
Nu ska jag bara chilla, snacka skajp, det är jag värd!
/linn

Red and purple

Ska färga mitt hår snart, men har beslutångest över vilken färg jag ska ha.Vill ändå har nån färg med lite mörk röd ton/nyans i. Funderar på så som Molly Sandén har färgat sitt hår.Tycker det är riktigt snyggt! /jessica



Tar död på mig

Har inte bloggat idag, har inte haft ork!
Kom hem, chillade paj en timma, sån åkte pappa och och min syster och handlade. Pappa plockade på sig all möjlig skit, ni ska bara se vad som finns hemma i våran lägenhet..!
Var hemma och drack saft hos syster efter det. Sen åkte vi hem vid halv 9, har inte gjort ett piss sen dess.
Eller jo, snackat en stund med Moa Lignells bror, trevlig pajk!

Just nu ligger jag i sängen, kan inte sova pgd av den härliga mensvärken.
#fml
/linn


Hello cutiepie

Mmhhh..


Äkta människor

Hej. Börjar blogga sakta men säkert nu.Va ett tag sedan, har spenderat mitt lov med att va hemma & sjuk.Influensa i 8/9 dagar och är fortfarande sjuk. Har tillbringat dagen under täcket och nu framåt kvällen har jag suttit framför datan och kollat på Äkta människor.Vi hörs /jessica

11 timmar so..

NU ÄR JAG KLAAAAAAAAAR! fyfan va jag äger. Ska belöna mig med att köpa en fjäril, med kossa mu färger. Det blir nice
/linn


Nu jeklar!

Suttit med so:n i nio och en halv timma sammanlagt, en punkt kvar! Tror att de kan bli bra det här! Nu ska jag äta glass med blåbär,laktris strössel,laktris sås,chokladsås och vanilj glass!;*
/linn


L I N N


Hej

Godmorgon! Har nyss ätit frukost med mami, så nu är min mage mätt!
Har inte gjort klart so:n än, ska sätta mig med det nu!!
Hörs senare!
/linn


Pluggplugg

Nyss käkat, pluggade 4 fucking timmar innan, fick skrivet EN sida, vilket är en halv i datorn.. Vi ska ha 3 data skrivna.. FML.
/linn


Älskling är 18!

Grattis André! <3
Jag älskar dig mer än nått annat. Trodde inte att man kunde känna såhär, men det kunde man! :D
Du är världens bästa, det säger jag och menar det! Så ha världens bästa dag, om inte bättre! Skullr velat sagt detta till dig irl, men de kommer fler dagar, det lovar jag!
JAG ÄLSKAR DIG ! <3
/linn


Sandraaa

Finns inte ett tråkigt samtal med denna brud! Kärlek till henne!
/linn


KILL ME

3 sidor, men klimatförändringar.
-På datan
/linn


Blonda unge


Härma kissie..?

Godmorgon!
Vaknade vid kl 10 men ligger fortfarande kvar i sängen, funderar på att göra plättar.. Läste på kissies blogg att hon skulle göra det, skulle vart nice!
Idag så händer inte mycket, ska FÖRSÖKA plugga, egentligen orkar jag inte, men de ska vara inlämnat på måndag, så ah bäst att ta tag i det! Jag har typ vänt på dygnet helt. Alla andra lov&helger, går jag och lägger mig vid 3, och går upp kl 12? Nu så lägger jag mig vid 11/12 och vaknar 9/10.. Aja, skönt att man inte sover bort hels dagen!
/linn


U make me smile


Hemma!

Hemma från göteborg med alicia nu! Det var helt knasigt..
Det började med att vi var helt flum på bussen påväg dit, men vi tänkte skitsamma vi komme aldrig träffa dem mer. Alicia och jag köpte munkar, och satte oss ensamma på en bänk. En tant satte sig bredvid alicia när vi åt munkarna. Hon frågade vart indiska låg, och började fråga hur gammla vi var och massa. SEN TOG HON UPP EN MACKA UR VÄSKAN, åh hon började äta. Jag ville bara släppa ut allt skratt, åh herregud jag dog. Vi åt upp och sa att vi måste gå, dock hade vi varsin munk kvar. Vi satte oss på 3 olika ställen, bara för att tanten inte skulle hitta oss. Sen efter ett tag åt vi på donken, satt några pojkar i 50 års åldern nära oss. Vi skulle gå, när jag gick förbi, sa de "Vackra flickor" där dog jag igen. Sen på bussen hem, gick killen som satt framför oss i bussen påväg dit på, vi som aldrig mer ville se dem mer.. Vi hade skämt ut oss.
/linn


Aliciaaa

Alicia är här nu ! Imorgon åker vi till Göteborg och knasar runt.. Var ju i borås idag, köpte värme skydd och grejs. Fikade med mamma och köpte med donuts !
Såg att Jessica hade bloggat, duktig tjej. Ni får la lösa det jag skriver istället, funkar det med! Vi såg nyss efterlyst jag och Alicia, åt macka med nutella och té! Ganska mumsigt! Nä nu ska jag vara social, poss
/linn


Palla

ja, jag har inte bloggat. Skrev för nån dag sen, att jag har blivit sjuk. Ligger hemma i influensan, 40 graders feber, hosta, halsont osv. Så kommer inte blogga innan jag blivit frisk. Så nu vet ni, hejdå. /jessica


h e j !

Ska snart sovaaa, fett trött faktiskt. Klockan är ju 1..

Jessica bloggar fortfarande inte.. Fattar inte varför
/linn


Olle..


Hjärtat

Finare finns inte
/linn


Grammis galis

Kollar på Grammis galan helt ensam.. Men smsar med mamma och snackar skit om Ola Salo som är programledare.. HAHA!
Becca och Bella har damp, inget nytt. Sjukt söta!
/linn


Alla hjärtansdag!

Va ju som sagt med felicia, sjukt mys!

Mitt facebook dampar, som ni ser på bilden..
/linn


!

Tar bussen till denna pang bruden imorn!
/linn


Mys

Sitter med mami i soffan och kollar på "Medium" jag tycker faktiskt att det är läskigt. Imorgon åker jag hem till Felicia en sväng, mys det med! Jag och Alma har fixat en kille till henne. Eller ah, typ. Haha jag dör.
Nu ska jag äta vindruvor!
-Kan man bli full på vindruvor? Det finns ju i vin? Nä ja vet inte. Tror inte de iallafall?
/linn


Fyfan va jag älskar dig

Älskar han så att jag mår illa


Photography

Har blivit sjuk, förkyld och ont i halsen. Lovin' it.Sådär bra läge vid lovet nu ochså. #fml. Ska i alla fall ut om en stund för en powerwalk och kameran får hänga med.Så får väl se om de kommer upp lite bilder på bloggen latero. Ska fixa mig och sånt nu, eller nej.Orkar inte. Vi hörs /jessica

I mars blir det att köpa ett objektiv till kameran igen & extern blixt osv.HÖRS

Pinne!

Hejhejhejhejhej! Sitter hemma hos mig och äter pinne! Fy va gott de är! Ja fick en av Amanda, de är en skogspinne typ, som smakar lakrits! :D Åh, så gott! Amanda och jag hade as kul, vi tog dock inte kort ute, hähä! Vi år pommes till frukost och allt därtill! Sjukt nice helg! Nu ska jag ladda ner film, puss /linn

02.14


TaggTaggTaggTaggggggg

Taggar sönder till melodifestivalen, Ulrik kommer att äga sönder!!
/linn

canon eos 1100D

ÄNTLIGEN.Kameran är min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /jessica

Första bilden jag tog med den!

Hos mandaaaa

Hej alla barn, sitter hemma hos Amanda nu,( www.nattstad.se/amandahannuxela ) vi lyssnar på musik och lever livet! Hel nice!
/linn

Pizza till frulle

Vaknade av mobilen vid 11, har kollat alla händelser på facebook,bloggar och sån skit. Så nu är jag fett hungrig. pizza<3
Jag åker hem till Amanda idag och sover hos henne, otroligt mysigt och roligt! Vi ska ta massa kort i snön, även inne.. Så ja lägger ut de flesta på facebook, men även här! Tar bussen strax efter 2 någon gång, och åker hem
imorgon! Ja tar med mig datorn, så jag kan blogga & hålla koll på alla på facebook! ;-)
HAHAHAHAHA kolla bilden nedanför, Susanna och jag ville sova i skolan, så vi tog hennes halsduk! Mys!
/linn


01.10

ZzzzZZzzZZzZ /linn

Airport


Film

Såg nyss Twilight Breaking Dawn del 1. Åmajgaaaad va bra den va! Seriöst bästa Twilight filmen hittils! Nej nu ska ja se ngn mer film, poss
/linn


-


Skajp!

Snackade skajp med Celine (http://www.nattstad.se/CeliineBjälhammar)
Mitt skajp dampade, men vi hann med en timma iallafall! c: Vi bakade muffins tillsammans, smarrigt! Hennes syskon, ååååååh så söta, Rasmus S K R E K att han ville gå och lägga sig, så sjukt söt! :')
Aw, åh kolla hennes bror på bilden under!
/linn

HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET

Ajmajgad,
hähä, jag åt upp 3/4 av en pizza, rekord fan!
Sitter och taggar till sommar då jag och Jessica ska se Maskinen, ååh mooms
/linn

Pallar inte blogga nu

Hej. Såg att Linn hade bloggat, om varför jag inte har bloggat. Har väl ingen lust eller något kul att blogga om.Har tillbringat hela veckan med att plugga.Dags att plugga upp betygen ännu ett steg!! +så har jag av personliga skäl inte bloggat.Whatever.. Och har fortfarande ingen lust med bloggandet, kommer ligga lite lågt fortfarande.Kan i alla fall säga vad som händer idag, ska alldeles strax käka & sen kolla på film med mammsen:-) Sen ikväll drar vi in till Göteborg för att hämta pappa vid flygplatsen.Sååå ah, inte för att ni bryr er men..

Åh..cp inlägg, hejdå
/jessica

2bilder, dom får mig må såååå bra ♥


Sorry

Trott att Jessica skulle ha bloggat. Fattar inte varför hon inte bloggar.. Aja, ska ha spanska, blev helt plötsligt på dåligt humör. Fml.
/linn


Hähä

Jag har nog aldrig vart såhär trött. Felicia kommer till mig kl 8, så måste fixa mig.. Hörs ineftermiddag.
/linn


H A T A


Alla älskar plugg

Orkar knappt seriöst att blogga, så j ä v l a trött. Ska plugga i princip hela kvällen.Kemi prov imorgon på ungefär typ 100 sidor? +anteckningar. Inte kul! Vi hörs när jag orkar blogga.Alltså typ till helgen/lovet. Kanske innan.. /jessica

Imorgon- iväg med mammsen
Fredag- Ska till landvetter sent på kvällen för att hämta pappa vid flygplatsen.
Lördag & Söndag- Chilldagar hemma
Lovet- Mest dra till göteborg tror ja

Mitt liv, mina regler

Hej alla finaaaa!
Felicia och jag, satt i biblioteket medans alla andra skrev bok recensions prov..!! Vi orkade inte göra de, så vi gör det på fredag istället! Vi läste jätte fina böckisar, vi äger på att läsa.
Elin och jag drog till mellanstadiet för att fixa prao:n, gick la sådär.. Ska komma tillbaka imon..!
Alicia och Alice kom förbi en stund, och sa hej, de var endå i närheten, väldigt fräsht! Bjuder på en bild påAlice,Alicia och mig! :*
/linn


Skypeeee

Skype med amanda, haha hon äter seriöst en PINNE som smakar lakrits, bara för att hon biter på allt och alla! :D
haha så jävla söt!
/linn

P L U G G !

Jag måååste, plugga seriöst. Vi ska skriva en recension i skolan, IMÅN (!!!) och jag har inte ens lånat en bok.. Wish me luck!
/linn

Österike, plugg osv

Gör ingenting för stunden, väntar på samtal ifrån pappsen som är i österike.eeeheh somliga har de göött! Ah, i alla fall så ska alladeles strax börja plugga men först en dusch!

Maaat.

Sitter i matsalen, men äter inte nått.. Som vanligt! Så jävla äcklad man bli asså.. Hata skolmaten.
/linn


Tankar..

Alla är olika, fattar du? O L I K A .
Så sluta säg hur du vill jag ska vara. Jag är ingen jävla docka, som har samma miin all day long. Dina ord känns som knivar, så snälla, säg inget alls om du inte har nått bra att säga.
d u f ö r s t ö r m i g .

/linn


Before I die

/jessica. || lovar, allt de här S K A bli sant. om de så är de sista ja gör :) 




1D

Lyssnar på One Direction. Läste nyss en interjuv med dom. DOM KOMMER TILL SVERIGE


Rob & Big

Vaknade halv 9, duschade och fixade iordning mig. Sen drog jag till kyrkan för att påbättra min krista tro.Haha. Där träffade jag Mathilda & Jill. Efter det va slut drog jag ba hem och slängde mig bokstavligt talat i soffan.Så ligger här nu och kollar på ''Rob & Big'' Marathon på MTV. Ska plugga lite senare.Ha d gött /jessica

Blogg torka

Ja vet inte vad ja ska skriva om!? Fett jobbigt.. Skriv på fb nått tips, enklare att svara då!
/linn


Melodifestivalen

Har kollat på melodifestivalen hela kvällen, bästa bidrag var lätt dom som gick till globen. Alltså Loreen och Dead by april (♥) Sååååå bra!! /jessica

2riktigt bra låtar med Loreen & D.B.A
Dead by April – Losing You
Loreen – My Heart Is Refusing Me



Bilden säger det mesta.. MELODOFESTIVALEN FINAL.


Hemmaaaa!

Åååh äntligen hemma! Lägger upp bilder på de jag köpt!

-Spegel,
-Dream matte mousse foundation 30 sand,
-Max Volume TWIST mascara,
-2 normala par vantar,
-1 par vantar som man kan peka på sin iphone med,
-2 bh:ar,
-Tuggummi,
-Syoss Shampoo & Balsam,
-Sunsilks Shampoo & Balsam,
-Kreditkorts hållare,
-Vitamin vatten!

Sen köpte jag kläder oxå, oxå på bild!
/linn



fruktsallad & mtv

Sitter och kollar på Degrassi: The next generation.Sitter & käkar fruktsallad också. Nomnom.Imorgon blir det att gå till kyrkan för att påbättra religiongrejs inför konfirmationen.Orkar inte
/jessica





obo'y, vilket vackert väder

muuums


Talk that talk

Har fixat till designen lite, eftersom det cpade innan.Man kunde inte se headern osv.Stog typ ''ej tillgänglig'' grejs.Helt cp. Idag ska jag bara vara hemma, Angelica ringde om vi kunde hitta på något.Men har fortfarande ont i halsen.Så blir väl att glo MTV hela dagen som vanligt, ungefär. Imorgon blir det kanske pulkaåkning, med fyrhjulingen(?) Ahja, vi hörs senare. /jessica


Hej vackraste André♥ /Bild tagen av jessica.

Stå i din port stå bara still..

Hej alla fina,
Vaknade nyss av att mami väckte mig, klockan tio åker vi till Gekås Ullared! Vi har ingen aning vad vi ska köpa, tuggummi?
Spontan besök är så mycket härligare än att planera flera veckor i förväg..!
Pappa och Timmy hänger oxå med, mysigt!
Dock första gången jag åker dit utan att köpa med mig massa godis och läsk..:-(

/linn


Love u..

Går faktiskt och lägger mig nu, hörs imååån.
/linn


Zorro

mysig katt /jessica


Fredag.

Eftersom jag har godisförbud och skit, så blir det mys framför tv:n ikväll med en äcklig semla & glass! :-)

/linn


Dog house

Detta är världens cpigaste film. HAHA DÖR


hello kitty


Suttit och läst Justin Bieber boken, eller någon bok med Justin i alla fall.Tog sin lilla tid, är inte klar än med den.Mår sådär fortfarande, knarkat alvedon & halstabletter. Imorgon om jag mår bättre blir det ut och köra med fyrhjulingen med pappsen:-) Och pulka efter på sjön maybe. Eller bara ute i massa backar osv.Vi hörs senare, Puss!! /jessica

Har planerat massor av konserter iår nu, kommer bli ett riktigt grymt år och SOMMAR!! Det är bara att vänta, börjar redan i APRIL!! Vad jag vet om hittills iaf, kanske något lite före. Vad gör vi? Nu kör vi. Taggar till tusen

Tha rum.

Har inte fixat nått typ, men data hörnan är klar! Ni ser även färgen på rummet!
/linn


Framtiden är fixad!

Helt ärligt nu, så funderar jag och min 20 åriga bror, att flytta ihop! Han är så sjukt lat, så efter jag gått ut gymnasiet, flyttar vi till en lägenhet.. Vi har faktiskt pratat om de mycket. Timmy som han heter, ska ge mig pengar till mat, som jag sen köper och lagar. As bra!!!
/linn


Before i die..

/linn

warm chocolate

mums, varm choklad!!! /jessica

 


You know my name, not my story.

Sitter i min vita mysiga fåtölj, ska snart hämta varm obo'y. Som sagt vaknade jag med huvudvärk och mådde illa. Samma som när jag somnade igårkväll, så är hemma idag! Känns dumt att chansa! Pappa och jag ska sätta upp tavlan & min spegel i eftermiddag, om jag mår bättre då! Så jag har lovat Sandra att slänga in bilder på't! Btw, jag har sjukt ont, i hela kroppen idag. Jäkla skridskor..
/linn


Sjuk

Är hemma idag, sjuk. Feber och ont i halsen. /jessica


Hej.

Ligger i sängen, mår fortfarande dåligt, så ja stannar hemma..

/linn


Natti.

Mår piss, huvudet värker & jag mår illa, får se om det blir skola imon..
En vanlig konversation med Sandrus!
/linn


FEEL GOOD

Det finns inget mer störande än när man vet att man har rätt om någonting, och ändå ska en person käfta emot så mycket som det bara går. ÅH SÅ IRRITERANDE


nej, jag överlever.
/jessica

Bääst.

Jajajajajjajaja, ja har inte bloggat, so what? Världen går inte under, inte än iallafall!
Åkte skridskor idag, Jessica va så tråkig så hon bara sat i omklädningsrummet. Åkte mest med Sandra. Satan va go hon är! Älskar henne! Andreas försökte lära mig åka rikigt på skridskorna. Jag tog visst fart som man gör med en skateboard.. hähä!
Kom hem vid halv ett, drack varm choklad & hängde med papi till ikea där vi köpte massa möbler till rummet. Sjukt nice! Så nu är mitt rum nymålat med en mörk lila färg, och glasbord, spegel, fåtölj & skit.
Har mått sjukt illa hela kvällen, se om de bli bättre annars skippar ja skolan.. Härligt att vi har tre läxor tills imon med, har inte ens skrivit sammanfattningen som man ska kunna utantill.. Jaja, så går det.
-Utan mina vänner, så vet jag inte vad jag hade gjort-
/linn


Hej mitt vinterland


Hej alla där ute.Vi åkte skridskor, fick tag i skridskor.Men det gick åt'a helvete.Sitter och skypar med Felicia nu. Vet inte varför Linn inte har bloggat, det får hon förklara sen.Ska fixa mig en kopp med varm choklad nu. Vi hörs! /jessica

;-)

GODNATT


skridskor

Okej, ger upp snart.Har inga skridskor, great.Och vi ska liksom åka skridskor imorgon.Men YAAAAY.Får la sitta med Elinus och Mathildus och chilla på en bänk typ i 4 timmar..? GREAT.Jääääätte roligt, verkligen.Eller inte..Men aa, överlever la.Pusshej.

Fyfan vilket onödigt inlägg. /jeeesssiicaaa
AH-MAY-GAAAAAAD.Nu blev jag sugen på ett äpple bara för att typ Elin nämnde i skype.Hah,hejsvejsxPP HEEEEEEJDAAAAAA

My head goes round and round

Kom hem vid tjugo över fyra ungefär, fixade klart praoplatsen med Fanny.Sen skjutsade dom hem mig!! Käkade och nu ska jag bara chilla, och plugga spanska *Suck
Mår inte alls så bra, huvudvärk osv.. Skridskor imorgon också,slutar 1.Fett gött ändå
Ahja, ska ta mig en alvedon och gosa ner mig under täcket.Och försöka må bättre;-)
Vad är det som händer?.. alla är ju helt fucked up. /jessica



RSS 2.0